Meghan Markle, convinsă că a existat o conspirație împotriva ei la Palat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 14:14
Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat la Windsor după nunta lor regală, însă un prieten apropiat celor doi susține că ducesa s-a simțit ca o intrusă și i-a fost greu să fie atît de departe de prietenii ei.

Meghan era „convinsă că exista o conspirație împotriva ei” după nunta cu Harry și întotdeauna s-a simțit ca o străină, a afirmat un prieten de-al ei citat de The Mirror.

Fosta actriță americană s-a mutat la Londra când lucrurile dintre ea și Harry au devenit serioase, locuind în Frogmore Cottage, la câțiva pași de Palatul Kensington, unde locuiesc ducii de Cambridge și alți membri ai Familiei Regale britanice.

Însă se pare că Meghan s-a simțit dată la o parte și i-a fost foarte greu să nu aibă prietenii aproape.

Citește și: Cum arăta Meghan Markle în copilărie. Imagini nemaivăzute cu ducesa

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care cuplul regal și-a făcut bagajele și s-a mutat în Los Angeles.

„Era convinsă că exista o conspirație împotriva ei și astfel s-a autoizolat când s-au mutat la Forgmore. Cred că s-a simțit ca o intrusă de la început. Aceasta nu era viața cu care ea era obișnuită și a vrut să o părăsească”, a declarat sursa citată.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor renunța la rolurile de seniori ai Casei Regale la începutul lunii ianuarie a acestui an, după ce au pertecut vacanț de iarnă în Canada.

Înainte de carantina provocată de COVID-19, cei doi au reușit să se mute în Los Angeles, unde și-ar dori să locuiască.

Citește și: Ce cadouri și-au făcut Harry și Meghan cu ocazia celei de a doua aniversări

Deși Meghan este mult mai fericită acum că este aproape de mama și prietenii ei, se pare că Harry este cel care nu se simte în largul lui.

„Nu este deloc ușor pentru Harry. Avea o viață mult mai stabilă în Anglia și nu știe aproape pe nimeni în Los Angeles. Îmi imaginez că simte puțin din ceea ce a simțit ea în Regatul Unit – singur și fără direcție”, a mai spus prietenul lui Meghan Markle.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter