Meghan Markle ar avea în plan să candideze la președinția SUA în 2024

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 12:02

În presa internațională au apărut zvonuri cum că ducesa de Sussex, Meghan Markle (39 de ani), ar avea de gând să candideze la președinția Statelor Unite ale Americii în 2024, dacă Joe Biden (82 de ani) nu va mai dori al doilea mandat.

Potrivit unui susținător al partidului Democrat, veteran în echipa lui Tony Blair și cu legături puternice cu Washington-ul, Meghan Markle a intrat deja în legătură cu democrații și dorește să pornească o campanie de strângere a fondurilor pentru a se lansa în politică. Aceste zvonuri au apărut în urma impactului pe care interviul acordat de ducesă și de prințul Harry lui Oprah Winfrey l-a avut asupra publicului.

Citeşte şi: Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a, ridiculizate de publicația “Charlie Hebdo”

Astfel, potrivit mirror.co.uk, a început să se vehiculeze, de câteva zile, în cercurile laburiste și democrate, ideea că Marke are “ambiții politice și potențiali susținători”. Dacă Markle, care a ajuns de la Hollywood, la familia regală a Marii Britanii, va intra și în politică, ea ar putea deveni prima femeie președinte a Statelor Unite.

Anul trecut, în timpul alegerilor din SUA, ducesa a făcut mai multe îndemnuri împotriva instigătorilor la ură, un semn clar că nu-l susține pe fostul președinte Donald Trump. La rândul lui, Trump a spus că “nu este fan Meghan Markle”.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Tot anul trecut, un prieten apropiat al lui Meghan spunea, pentru publicația “Vanity Fair”, că ducesa nu a renunțat la cetățenia americană când s-a măritat cu prințul Harry tocmai pentru a lăsa deschisă opțiunea de a intra în politică în SUA.

Dacă va în politică, Markle trebuie să renunțe la titlul princiar.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter