Meghan Markle, acuzată de „cruzime emoțională”

De Adelina Duinea, pe

Ducesa de Sussex Meghan Markle (39 de ani) a fost acuzată de „cruzime emoțională” după ce unul dintre vechii ei consilieri s-a plâns că a fost hărțuit în timpul în care lucra pentru ea. Potrivit plângerii, Meghan „a îndepărtat doi asistenți personali în afara echipei și a subminat încrederea unui al treilea membru din staff”, a relatat The Times.

Meghan Markle, acuzată de „cruzime emoțională”

Un reprezentat de-al Ducilor de Sussex a declarat că Meghan și Prințul Harry (36 de ani) sunt victimele „unei campanii calculate de denigrare bazată pe o dezinformare înșelătoare și dăunătoare”. Duminică, 7 martie, un interviu oferit de cuplu jurnalistei Oprah Winfrey va fi difuzat de către postul TV CBS. Acuzațiile la adresa lui Meghan vizează doi membri seniori ai staffului care au declarat că au fost hărțuiți de ducesă.

Un alt fost angajat ar fi susținut că a fost „umilit” personal de Ducesă. Potrivit The Times, plângerea a fost înaintată în octombrie 2018 de Jason Knauf, la vremea aceea secretarul de comunicare al perechii. O sursă a declarat pentru The Times că Harry ar fi intervenit personal pentru „a-l ruga pe Knauf să nu meargă mai departe cu plângerea”. Reprezentantul cuplului a spus că Harry nu ar interveni în probleme de personal.

Unul dintre ajutoare a acuzat-o pe Meghan „mai mult de cruzime emoțională și manipulare, care pot fi numite tot hărțuire”. Knauf i-ar fi scris un mail lui Simon Case, secretarul privat al Prințului William (38 de ani), după ce a vorbit cu Samantha Carruthers, șefa departamentului de HR.

Knauf: „Am avut plângeri peste plângeri de la oameni care au fost martori la comportamentul inacceptabil”

Knauf ar fi scris: „Îmi fac griji că Ducesa a putut să hărțuiască doi asistenți personali în afara echipei în ultimul an. Tratamentul față de X a fost complet inacceptabil. Ducesa pare pornită să aibă pe cineva în vizor. Hărțuiește pe Y și caută să-i submineze încrederea. Am avut plângeri peste plângeri de la oameni care au fost martori la comportamentul inacceptabil față de Y.”

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan a declarat: „Ducesa este întristată de ultimul atac la adresa caracterului ei, în special fiind o persoană care a fost ținta bullyingului și care este dedicată susținerii acelora care au trecut prin această suferință și traumă. Este determinată să-și continue munca de a încuraja oamenii din întreaga lume să aibă compasiune și se va strădui să ofere un exemplu făcând ceea ce este corect și bine”.

Meghan și Harry și-au pierdut patronatele regale

În ianuarie 2020, Meghan și Harry au anunțat că au luat decizia de a se separa de familia regală. În prezent, cuplul locuiește în California de Sud alături de fiul lor, Archie Harisson, în vârstă de 1 an și 10 luni. Totodată, Ducesa este însărcinată cu al doilea copil.

În timp ce se pregătesc să-și întâmpine cel de-al doilea copil, Harry și Meghan, care a suferit o pierdere de sarcină în iulie 2020, au luat decizia de a nu-și relua activitatea din cadrul familiei regale.

„Ducele și Ducesa de Sussex au confirmat pentru Majestatea Sa Regina că nu-și vor relua activitatea ca membri ai familiei regale”, a anunțat Palatul Buckingham pe 19 februarie 2021. În aceeași declarație, Palatul a dezvăluit că, în urma deciziei luate, Meghan și Harry „nu vor mai putea conduce patronate regale, dar că rămân membri iubiți ai familiei”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle, tribut pentru Prințesa Diana în interviul cu Oprah Winfrey

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter