Meghan Markle, acuzată că își manipulează soțul: „Harry trebuie salvat de ea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 mai 2021, 22:50

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns din nou în vizorul presei internaționale mondene. Dacă săptămâna trecută atenția era îndreptată către prințul Harry, după interviul acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, în care recunoștea că a avut o problemă cu consumul excesiv de alcool în urmă cu câțiva ani, de data aceasta a venit rândul soției sale să fie subiect de discuție în tabloidele locale.

Meghan Markle e acuzată de jurnalista Candace Owens, prin intermediul rețelelor de socializare, că își manipulează soțul. Owens le cere cititorilor să nu mai dea atenție cuplului britanic.

„Nu vă pot spune cât este de clar că Prințul Harry se află într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan are grijă ca Harry să creadă că ea este o reîncarnare a mamei lui (n.r. – Prințesa Diana)  și că, de data aceasta, el o va putea salva. E foarte dificil de urmărit. Încetați, vă rog, să-l mai puneți în lumina reflectoarelor”, este mesajul jurnalistei, postat pe pagina sa de Twitter.

 

Candace Owens a mai spus, într-o altă postare, că în cuplul britanic se văd semne clare de abuz emotional și că Ducele de Sussex trebuie salvat de Markle. În plus, Owens insistă ca Oprah să nu mai facă interviuri cu cei doi.

Citeşte şi: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

Citeşte şi: Adda și Cătălin Rizea, momente de panică în vacanță: „Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Citeşte şi: Adela Popescu, în lacrimi la volan. „Dar ce am mai plâns”

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

„El e complet izolat de famile și de țara natală și crede că așa trebuie să fie pentru a-și salva mama de la moarte din nou. Acestea sunt semne clasice de abuz emotional și de *nevroza de transfer. Oprah trebuie să înceteze acum (n.r. – cu interviurile). Harry trebuie salvat de Meghan”, a adăugat Owens.

 


*Nevroza de transfer este un termen folosit de Sigmund Freud pentru a descrie o formă nouă a nevrozei infantile. În psihoterapie, “transferul” reprezintă un fenomen prin care sentimentele avute de o persoană despre părinți săi în copilărie sunt redirecționate, inconștient, într-o situație actuală.

Prințul Harry și-a acuzat tatăl pentru copilăria nefericită pe care a avut-o

În urmă cu câteva săptămâni, Ducele de Sussex și-a acuzat tatăl, pe Prințul Charles, că l-a crescut în mod eronat. Prințul Harry a asemănat copilăria și adolescența în familia regală cu viața unui „animal într-o cușcă la grădina zoologică”.

„Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească. Am văzut ce este în spatele cortinei (n.r. – referitor la viața pe care a avut-o la casa regală), știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, spunea, la momentul respectiv, prințul Harry.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter