Medicul lui Elvis Presley, mărturisire șocantă despre vedetă: „Eu l-am ucis!”

De Amelia Matei, pe
„Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”. Acestea ar fi fost ultimele cuvinte spuse de medicul personal al starului, George Nichopoulos, care a murit anul trecut.

Imediat după decesul lui Elvis Presley, în urmă cu 40 de ani, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele fatale. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine, însă înainte să se stingă din viață, la 88 de ani, și-a recunoscut vina.

Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland, la doar 42 de ani.

La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, provenite de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. Artistul luase peste 10.000 de pastile într-un singur an, ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi abia se mai putea ține pe picioare.

George Nichopoulos a fost medicul starului timp de 10 ani. Elvis l-a cunoscut în 1967, pe când se cpnfrunta cu niște dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film. Medicul i-a dat atunci un medicament care l-a scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, a devenit medicul lui personal.

După moartea Regelui Rock&Roll, Nichopoulos a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient și pe care nu a mai apucat să i le dea.

Pe numele său complet Elvis Aaron Presley, starul s-a născut pe 8 ianuarie 1935 în Tupelo, Mississippi și a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 10 ani. A apărut în 33 de filme şi a lansat 150 de albume, înregistrând în jur de 1.000 de cântece.

Citește și – Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

Citește și – Ultimele cuvinte rostite de Elvis Presley înainte să moară

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter