Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

De Unica.ro, pe

În toamna anului 2020, Andreea Raicu (43 de ani) a fost fotografiată de paparazzi Spynews în compania omului de afaceri Matei Stratan (34 de ani). Fosta prezentatoare TV și bărbatul au fost surprinși din nou împreună în decembrie 2020, ieșind din locuința părinților lui Matei.

Zâmbitori, Andreea și Matei s-au sărutat doar pe obraz. Apoi, vedeta a urcat în mașina ei. Au mai vorbit puțin, apoi antreprenoarea a plecat, iar bărbatul a intrat din nou în locuința părinților lui.

Recent, Matei Stratan a făcut primele declarații despre relația lui cu Andreea. Alături de fosta lui parteneră, Mădălina Ghenea (33 de ani), Matei are o fiică, Charlotte, în vârstă de 4 ani. Micuța locuiește în prezent cu actrița în Italia.

Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu. Nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan pentru Playtech.ro.

În urmă cu mai mulți ani, într-o perioadă în care era singură, Andreea mărturisea pe blogul personal: „Eu însămi nu am un iubit și înțeleg perfect dorința de a fi cu cineva, de a împărți viața cu un om pe care să îl iubești.

Ce nu mai înțeleg acum e durerea care te împiedică să îți trăiești viața în lipsa unui partener. Ani de zile am așteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit așa cum mi-aș fi dorit pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească.

Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relație cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relație toxică doar că să nu fiu singură în această societate «care te vrea într-o relație»”.

Citește și: 

GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TV

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Andreea Raicu, despre visul de a deveni mămică: „Nu vreau să știe nimeni până când nasc”

Dintre relațiile Andreei Raicu, prima notabilă a fost cea cu jucătorul de fotbal Cristian Chivu (40 de ani). Relația lor a durat un an, din 2003 până în vara anului 2004. Fosta pereche s-a despărțit din cauza distanței. Andreea locuia în București, în timp ce sportivul locuia în Amsterdam.

În prezent, antrenorul de fotbal este căsătorit cu fosta prezentatoare TV Adelina Elisei (38 de ani). Perechea locuiește în Milano, Italia, alături de fiicele lor, Natalia (11 ani) și Anastasia (10 ani).

După despărțirea de sportiv, Andreea a format un cuplu cu actorul și artistul Tudor Chirilă (46 de ani). După mai multe despărțiri și împăcări, Andreea și Tudor s-au despărțit definitiv în octombrie 2011.

În prezent, Tudor are doi fii cu partenera lui de viață, Iulia Mîzgan (31 de ani), specialistă în comunicare și marketing. Perechea este foarte discretă când vine vorba despre viața lor de familie.

La un an de la despărțirea de cântăreț, Andreea a început o relație cu jucătorul de tenis Horia Tecău (35 de ani). Când ar fi trebuit să aniverseze un an de relație, fostul cuplu s-a despărțit.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter