Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman

De Unica.ro, pe

Luni, 15 ianuarie 2021, Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar după șapte ani de căsnicie. Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Marius Elisei a dezvăluit că după separarea de Oana a fost în depresie. Fostul cuplu are împreună o fiică, Izabela, în vârstă de 6 ani.

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman

„În momentul de față nu locuim împreună. Am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie. Cu toate că s-a speculat că am plecat pentru una mai înstărită [nu a fost așa]. A fost o speculație că mi-am petrecut sărbătorile cu acea persoană și că sunt în culmea fericirii. (…) Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie.

Am avut un moment. Îți dai seama, să fii singur și să pleci dintr-o casă și să te duci singur, să simți că nu te caută nimeni, că nu te vrea nimeni. Ai așa un gol, un sentiment. Două persoane m-au sunat să petrec sărbătorile cu ele, dar am zis nu.

Având sentimentele pe care le aveam în momentul acela, în clipele acelea, nu aveam starea să petrec. Plus că probabil și transmiteam starea mea și stricam atmosfera. (…) Evident că [la început] nimeni nu știa că s-a întâmplat ceva între mine și Oana și că eu eram singur. Dar, după ce s-a aflat, toată lumea m-a sunat”, a declarat Marius.

Întrebat de Cătălin Măruță dacă în divorțul lor a fost implicată mama Oanei, Mioara Roman, Marius a răspuns: „Nu. În certurile noastre și în discuțiile pe care le-am avut nu s-a implicat nimeni altcineva. Nici părinții mei, nici rudele mele, nici prietenii noștri, nici familia ei”.

Cu toate acestea, Marius a admis că a fost dificil să locuiască într-o casă cu trei femei din generații diferite. „Îți dai seama, un bărbat să stea între trei femei și toate fiind dintr-o categorie diferită, a fost mai complicat. O iei ușor razna, dar nu acesta a fost motivul despărțirii”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter