Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 11:02

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. La începutul lunii aprilie, Oana dezvăluia că fostul ei partener de viață ar fi într-o relație.

„L-am întrebat: «Ai pe cineva?». Isa mi-a zis că ar avea mai multe, dar ea e copil, glumește. Și el mi-a zis: «Nu am decât una singură!»”, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show. „A dorit să continuăm cu afacerea [magazinul de haine], să colaborăm.

Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită însă să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație. Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana atunci.

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Ulterior, în presă s-a scris că noua iubită a lui Marius ar fi însărcinată. „Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă.

Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Când ai pe cineva, mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții [cu actuala iubită]. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă. Repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai spus.

Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman

În ce relații sunt Oana Roman și Marius Elisei la două luni de la divorț

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat. Sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc”, a adăugat.

În februarie 2021, în emisiunea La Măruță, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată. „Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mărturisit atunci.

„Într-adevăr îmi doresc copii, dacă o să mă ajute Dumnezeu. Dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a mai spus Marius Elisei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter