Mario Fresh, vizită fulger la medic. Ce a pățit artistul

De Unica.ro, pe

Mario Fresh (21 de ani) le-a dat emoții mari fanilor după ce a făcut o postare pe rețelele de socializare în care apare într-un cabinet medical. Tânărul s-a dus la doctor pentru a-și face o iridologie, o analiză prin intermediul căreia pot fi detectate diverse afecțiuni analizând imaginea irisului cu un dispozitiv special.

Medicul i-a dat verdictul pe loc artistului, enumerându-i problemele de sănătate pe care le are în timp ce îi scana irisul.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„O linie de stres ușor activă pe lobul drept al creierului și cu două linii de stres active pe lobul stâng al creierului, cu o ușoară agitație interioară, odihnă de noapte activă din punct de vedere muscular, mintal nu. De asemenea, sinusurile sunt ușor inflamate, sensibile la răceli și la frig. Le dezinflamăm, pentru că în timp ne pot da dureri de cap în zona frontală. Coloana lombară, vertebrele L4-L5 sunt ușor tasate”, i-a explicat medicul artistului. Mario Freh i-a mărturisit medicului că știa de problemele cu vertebrele și a rămas uimit de cât de repede i-a putut spune toate detaliile legate de sănătate în doar câteva minute.

Mario Fresh, vizită fulger la medic. Ce a pățit artistul

Citeşte şi: Adda și Cătălin Rizea, momente de panică în vacanță: „Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Citeşte şi: Meghan Markle, acuzată că își manipulează soțul: „Harry trebuie salvat de ea!”

Citeşte şi: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Ultima vizită la medic a lui Mario Fresh a fost anul trecut, în toamnă, când se afla în Grecia în vacanță cu iubita sa, Alexia Eram. Artistul s-a înțepat atunci într-un arici de mare și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru îngrijiri.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, spunea atunci cântărețul, în cadrul unei emisiuni televizate.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter