Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-ar despărți

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 iulie 2021, 13:51

Mario Fresh (21 de ani) și Alexia Eram (20 de ani), fiica Andreei Esca (48 de ani), formează un cuplu din anul 2016. Alexia și Mario s-au cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea ei. „A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună.

După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai, 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp. După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016, la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii îl știți deja.

Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-ar despărți

Recent, despre cuplu s-a zvonit că s-ar despărțit. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Mario a oferit noi detalii referitoare la relația lui cu Alexia. Întrebat cum l-a cucerit, solistul a răspuns: „Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm.

Mario Fresh, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-ar despărți

Îmi aduc aminte când nu comunicam. Iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”.

Mario a mai dezvăluit că el și Alexia nu ar fi geloși. „Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a mai spus artistul.

Cu toate acestea, în noiembrie 2020, Mario spunea că lucrurile care îl enervează la Alexia sunt că este  „cicălitoare, copilăroasă, mai mult decât trebuie câteodată, și foarte geloasă în ultima perioadă”.

Citește și:

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

Alexia Eram face terapie săptămânal. „Mă ajută foarte mult”

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

„Sunt cicălitoare, recunosc, sunt copilăroasă, și sunt cam geloasă, nu știu de ce”, a completat Alexia. La începutul anului acesta, pe Instagram, Mario și-a rugat urmăritorii să facă presupuneri despre el. Solistul a spus apoi dacă acele presupuneri sunt sau nu adevărate.

Unul dintre urmăritorii solistului a presupus: „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră. Erați pe punctul de a vă despărți”. La acest mesaj, Mario a răspuns:

„Adevărat … Dar totul e bine când se termină cu bine”. În cadrul segmentului „Maria întreabă, adulții răspund”, din cadrul emisiunii La Măruță, pus să o descrie pe Alexia, artistul a mai spus:

„Alexia este o fată care mă iubește foarte mult și mă respectă. Avem și momente când ne certăm, nu zic că nu”. Întrebat dacă ar fi obligat să aleagă între cariera în muzică și relația lui cu Alexia, Mario a spus că ar alege-o pe Alexia și a glumit că i-ar deveni manager.

Deși au spus că-și doresc să fie părinți tineri, perechea nu se vede având copii în următorii doi ani. „Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, mărturisea Alexia într-un alt interviu.

„Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!