Mario Fresh, despre relația la distanță cu Alexia Eram: „Te gândești la orice lucru prost”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 28 martie 2019, 12:29
Mario Fresh a vorbit despre relația la distanță pe care o are cu iubita sa, Alexia Eram, care se află la studii în Londra.

Cântărețul susține că este dificil să ai o relație la distanță și abia așteaptă să vină vara ca să poată petrece mai mult timp cu Alexia (18 ani).

„…am stat despărțiți. Oribil. În fiecare minut, în fiecare secundă am fost cu gândul la ea. Îți faci filme bune, filme proaste, mai mult proaste. Te gândești la orice lucru prost. Eu sunt încă la început, chiar dacă avem aproape trei ani împreună. Nu prea îmi bat capul, nu caut numele ei și nici pe al meu pe Google”, a declarat Mario în emisiunea „Răi da Buni” de la Antena Stars.

Nu mă interesează dacă se scrie de bine sau de rău, nu contează. Noi ne iubim și asta e tot ce contează”, a precizat el.

De asemenea, el a explicat că nu se aștepta să meargă această relație la distanță.

E asumată relația la distanță, merge, nu mă așteptam. A fost totul perfect, abia aștept să treacă astea două luni să vină în țară și să petrecem cea mai frumoasă vară”, a mai spus Mario Fresh.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, studiază marketing și publicitate la o universitate din Londra.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter