Mario Fresh a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia Eram

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 august 2020, 11:44
Mario Fresh a împlinit 21 de ani pe 10 august, iar iubita sa, Alexia Eram, i-a făcut o neașteptată și siropoasă declarație de dragoste.

Mario Fresh, pe numele din buletin, Mario Gălățanu, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, în vârstă de 19 ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani: „Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc”, – scria Alexia Eram pe rețelele de socializare, la începutul lunii august.

Mario Fresh și-a sărbătorit ziua de naștere într-un decor de poveste, pe malul unei ape, înconjurat de baloane colorate, dulciuri și prieteni și, bineînțeles, de iubita lui, Alexia, care i-a transmis o urare emoționantă: ”La mulți ani, persoanei mele preferate! Te iubesc până la lună și înapoi, puiule!” – a scris pe Facebook fiica Andreei Esca.

Citește și – Julia Chelaru s-a despărțit de iubit după o relație de 2 ani

Mario Fresh este din Iași și a intrat în lumea muzicii de timpuriu. La doar șase ani a obținut premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior și la Festivalul Mamaia Copiilor, iar în 2011 a reușit performanța de a ajunge în semifinală la „Românii au talent”. A fost remarcat de Alex Velea, cel pe care-l consideră un al doilea tată, și astfel și-a făcut debutul în muzică, bucurându-se de succes în rândul tinerilor.

Citește și – Andreea Bălan, prima declarație despre participarea lui George Burcea la „Ferma”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter