Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

De Unica.ro, pe

Prezentatorul competiției Survivor România 2021, Daniel Pavel, a făcut un anunț neașteptat. Un concurent a fost descalificat și a părăsit competiția în cea mai recentă ediție a emisiunii TV.

Înainte de a anunța miza serii, Daniel Pavel a adus o veste bună pentru echipa Războinicilor. După ce s-a aflat sub observația medicilor o bună perioadă, Roxana Ghiță a revenit în competiție. Nu a jucat în seara în care a revenit, însă și-a susținut colegii de pe bancă.

Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

Totodată, moderatorul emisiunii a adus și o veste proastă, anunțând că un concurent va părăsi competiția după ce a fost descalificat. Marilena din echipa Războinicilor a părăsit competiția Survivor România 2021.

„Decizia ta va duce la descalificarea din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm. Aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici”, a anunțat prezentatorul.

Motivul real al plecării sale este acela că nu mai poate rezista în cadrul competiției. Nu se mai regăsește și nu mai are niciun motiv să lupte mai departe. Războinica a părăsit competiția și urmează să revină acasă alături de cei dragi ei.

„Vreau să fiu sinceră, cum am fost și până acum în fiecare zi. De aproximativ două săptămâni, nu știu, nu mă mai regăsesc. Nu mai pot să ies dintr-o stare în care am intrat foarte adânc și îmi vine să plâng în continuu. Este foarte greu ceea ce trăiesc în momentul de față aici”, a spus Marilena Cuciurean, potrivit Kanal D.

În vârstă de 25 de ani, Marilena este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de șase ani. În prezent, tânăra este instructor de fitness și deține propria ei sala de sport în Vatra Dornei.

„M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie. Îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”, declara Marilena înainte ca show-ul să înceapă, informează WOWbiz.

Competiția Survivor România 2021 a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, 12 Faimoși și 12 Războinici.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter