Maria Constantin a publicat o fotografie rară alături de iubitul ei

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, interpreta de muzică populară Maria Constantin a publicat o fotografie rară alături de iubitul ei, Robert Stoica. Solista este reținută când vine vorba despre viața sa intimă.

Maria Constantin a publicat o fotografie rară alături de iubitul ei

Deși a mai vorbit despre el în trecut, până acum, artista nu publicase nicio fotografie alături de el. În dreptul imaginii, Maria nu a pus nicio descriere. Aceeași fotografie a fost publicată și de Robert pe contul lui personal de Instagram.

„Robert, sunteți atât de frumoși împreună 😍; Ce frumoși și ce asemănare între voi. Să fiți sănătoși, iubiți și fericiți! ❤❤; Lângă tineri pari mai tânără; Așa da… 👏; Foarte frumoși! 🙌🙌🙌🙌🙌”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Fotografii cu Maria Constantin și Robert Stoica găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Artista a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Ce spune despre o a treia căsnicie?

„Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie. Probabil și din cauza încercărilor eșuate, oamenii m-au privit mai ciudat. Nu aș spune nu la o a treia căsnicie. Sunt tânără. Da, sunt într-o relație. Nu am niciun fel de problemă. De ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți, Doamne-ajută?”, spunea solista anul trecut.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Familia regală i-a interzis lui Meghan Markle să iasă în oraș cu mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter