Mara Bănică, despre moartea lui Costin Mărculescu: „Avea probleme cu inima”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:33
Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în cada apartamentului său. La aflarea veștii, Mara Bănică, o bună prietenă de-a actorului, a afirmat că nu crede că acesta s-ar fi sinucis, el având de mai mulți ani probleme cu inima.

„A murit un prieten, un om cu care am râs foarte mult în ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile. El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Cel puțin, asta cred eu. Ultima oară, am vorbit în carantină, pe un grup de WhatsApp”, a declarat Mara Bănică pentru Observator.

„Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant. Mai deprimat decât ar fi fost în alte dăți nu mi s-a părut”, a mai spus ea.

Citește și: Vloggerul Alexandru Bălan a fost eliberat de poliție și plasat sub control judiciar

Mara este de părere că lui Costin Mărculescu i s-a făcut rău din cauza unei afecțiuni de care suferea de mai mult timp.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a precizat jurnalista.

De asemenea, Mara a afirmat că actorul a fost activ pe WhatsApp luni, la prânz.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital! 

„Nu cred că era mort de o săptămână. Îmi pare rău că s-a prăădit așa. Dumnezeu să-l odihnească!”, a încheiat Mara Bănică.

Corpul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Trupul actorului a fost găsit de o echipă de descarcerare în cada apartamentului său și se pare că era în stare de putrefacție. Vecinii au început să se îngrijoreze pentru că nu-l mai văzuseră pe acesta de câteva zile, nu răspundea la telefon sau la ușă, iar câinele lătra insistent. În plus, în locuința lui Costin Mărculescu s-a spart o țeavă, iar apa a inundat mai multe locuințe.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter