Mandy Moore, dezvăluiri despre mariajul cu Ryan Adams: „Simțeam că mă înec”

De Oana Savin, pe
Mandy Moore a făcut dezvăluiri despre căsătoria ei cu Ryan Adams, afirmând că se simțea singură în acel mariaj.

La doar câteva zile după ce Adams a fost acuzat de abuz sexual și emoțional de șapte femei, printre care și Moore, actrița a decis să vorbească deschis despre anii de căsnicie cu fostul ei soț.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a făcut dezvăluirile în cadrul unui podcast numit WTF cu Marc Maron.

Îmi trăiam viața pentru el. Era o dinamică nesănătoasă. Simțeam că mă înec”, a spus Mandy Moore, citată de Daily Mail.

Era atât de nerezonabil şi de nesustenabil şi mă simţeam atât de singură. Eram extrem de tristă. Mă simţeam atât de singură cu el”, a continuat actrița.

De asemenea, ea a spus că Adams era atât de „dependent” de ea încât a ajuns într-un punct în care nu mai putea lucra atât de mult pe cât și-ar fi dorit.

Făceam lucruri mici, nu e ca și cum aș fi încetat să mai lucrez. Dar devenise clar că atunci când eram la serviciu, acasă lucrurile de destrămau complet”, a explicat cântăreața.

Nu îmi puteam face treaba deoarece încercam în mod constant să acord atenţie acestei persoane care avea nevoie de mine şi nu mă lăsa să fac nimic altceva”, a mărturisit vedeta.

Potrivit lui Moore, Adams îi spunea deseori că nu este o „cântăreață adevărată pentru că nu cântă la niciun instrument”.

Comportamentul său mi-a blocat abilitatea de a-mi face noi cunoștințe în industrie”, a adăugat ea.

Mandy Moore a divorțat de Ryan Adams în ianuarie 2015, după o căsnicie de șapte ani, citând „diferențe ireconciliabile”. În același an, a început o relație cu Taylor Goldsmith, cu care s-a și măritat în noiembrie 2018.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter