Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

De Unica.ro, pe

Mioara Roman (81 de ani), mama Oanei Roman (45 de ani), a fost recent externată din complexul de lux în care se recupera.

Mioara suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale.

Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat. În mai 2021, Mioara a fost externată după o primă lună de tratament. Fiindcă a observat îmbunătățiri, Oana și-a internat mama încă o lună.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi.

Trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, ci să stagneze. Pentru asta, în mod constant, periodic, trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman în mediul online.

„Așa că periodic va mai veni câte două, trei săptămâni, să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ei să rămână staționară și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutorul pe care i-l acordă mamei și Doamne-ajută!”, a încheiat Oana.

În mai 2021, Oana mărturisea că încă este afectată de ruptura dintre părinții ei. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, vedeta TV a spus care este acum relația dintre Mioara și Petre Roman (74 de ani).

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Fosta pereche s-a căsătorit în anul 1974 și a divorțat în 2007. În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Oana Roman încă este afectată de divorțul dintre părinții ei

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată, la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine.

Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem de cineva, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Oana și partenerul ei de viață, Marius Elisei (34 de ani), formează un cuplu din anul 2013. Deși au semnat actele de divorț în luna februarie a anului acesta, perechea s-a împăcat câteva luni mai târziu, mai precis în iunie 2021. Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter