Madonna, recompensată cu un premiu pentru susținerea comunității LGBT

De Oana Savin, pe
Madonna va fi recompensată cu un premiu pentru susținerea comunității LGBT de-a lungul carierei sale, a anunțat GLAAD, una dintre principalele platforme din SUA de susţinere a acestei colectivităţi.

Astfel, GLAAD va aduce un omagiu artistei americane pe data de 4 mai la New York, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a mediilor de comunicare şi artiştilor pentru contribuţiile aduse acestei colectivităţi.

Madonna va fi a doua persoană care primește acest premiu special ca promotoare a drepturilor homosexualilor și transsexualilor. Prima persoană recompensată cu acest premiu a fost Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite, care a primit onoarea în anul 2013.

Muzica și arta sa au fost vitale pentru comunitatea LGBT și, de-a lungul timpului, cuvintele și acțiunile sale au schimbat inimile și mințile”, a afirmat Sarah Kate Ellis, președinta GLAAD.

Madonna a mai participat odată la gala GLAAD, în 2013, când a înmânat un premiu, costumată în chip de Boy Scout, în semn de protest față de refuzul acestei organizații de a primi homosexuali în rândurile sale.

Vedeta pop a făcut uz de celebritatea sa pentru a denunţa probleme precum supremaţia masculină în industria discografică sau pentru a promova diferite cauze.

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur, precum și autoare de cărți. Și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite. După o interpretare memorabilă la prima ediție a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”, obține primul hit în Statele Unite și Australia. Albumul care poartă numele piesei a ajuns de asemenea pe locul 1 în Billboard 200.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter