Mădălina Ghenea, înlocuită de Butler cu Jennifer Aniston?

De Libertatea.ro, pe

Scoţianul Gerard Butler a fost surprins flirtând cu actriţa americană Jennifer Aniston.

Frumoasa poveste de iubire dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler pare că a ajuns la final. Olteanca, în vârstă de 25 de ani, a lăsat să se înţeleagă, la Antena 3, unde a fost invitată recent, că ei nu mai formează un cuplu. Declaraţia e întărită şi de faptul că scoţianul a fost surprins, zilele trecute, flirtând cu o vedetă de la Hollywood cu care a mai avut o relaţie în trecut: Jennifer Aniston.
Deşi presa americană anunţa cu mare tam-tam că pentru frumoasa olteancă şi Gerard Butler (43 de ani) bat clopote de nuntă, Mădălina, invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, a lăsat să se înţeleagă că lucrurile nu prea mai merg bine între ei.
“Dacă această relaţie se va termina, vă cer anticipat să fiţi la fel ca înainte, să nu mă certaţi sau să nu vă supăraţi. Asta e, din păcate, trăim într-o lume în care relaţiile se consumă mai repede decât ar trebui”, a spus aceasta, oarecum împăcată cu situaţia. Din nefericire, spusele ei par să fie confirmate şi de comportamentul celebrului actor de la Hollywod.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter