Mădălina Ghenea, aparție încântătoare la Festivalul de Film de la Veneția

De Oana Dinu, pe
Prezentă la Festivalul de Film de Veneția, Mădălina Ghenea a întors privirile tuturor cu ținutele ei extrem de elegante și atitudinea seducătoare.

Actrița și top modelul internaţional Mădălina Ghenea nu surprinde doar prin frumusețea ei, ci și prin modul în care știe să-și pună în evidență trupul de zeiță. A dovedit asta și la Veneția, acolo unde are loc prestigiosul Festival de Film.

Românca în vârstă de 30 de ani a atras privirile tuturor, pășind pe covorul roșu la premiera filmului „Suspiria“ într-o rochie albă, cu o tăietură îndrăzneață pe picior și decupată în partea din spate.

madalina ghenea

„Îmi place că în fața camerei pot fi altcineva, nu eu, de aceea iubesc să fiu actriță. Îmi place să fiu eu însămi cu oamenii pe care îi iubesc, în intimitate, cu prietenii. Când sunt pe covorul roșu, îmi aud numele și mi se pare ciudat” a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, la descrierea video-ului în care apare pe covorul roșu.

În ziua următoare, la premiera filmului „The Sisters Brothers“, a fost la fel de fermecătoare. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie roșie, cu o trenă lungă și un decolteu generos, și „a sedus Veneţia“, așa cum a remarcat presa italiană.

madalina ghenea la venetia

„De fiecare dată când păşeşti pe un covor roşu trebuie să găseşti o cale să te simţi confortabil în cele mai inconfortabile situaţii. Trebuie să mărturisesc că de această dată m-am simţit foarte confortabil“, a scris actriţa în dreptul unei filmări pe care a postat-o, de asemenea, pe contul ei de Instagram.

Mădălina Ghenea s-a născut la Slatina, în 1987, și a cochetat cu televiziunea de la o vârstă fragedă, pe platourile emsisiunii  „Tip Top Minitop”. Și-a început cariera de model la 15 ani, participând de atunci la prezentări de modă în toată lumea. A apărut în videoclipul unei piese cântate de Eros Ramazzotti, în care are rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 a fost una din protagonistele celebrului calendar Peroni. A debutat ca actriță în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, iar un an mai târziu a câștigat premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“.

S-a scris că românca a avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio, iar mai târziu a apărut la brațul actorului scoțian Gerard Butler, dar iubirea lor nu a rezistat mult. În aprilie 2017 a devenit mama unei fetițe, Charlotte, alături de logodnicul său, Matei Stratan.

Citește și: 

Dakota Johnson a avut nevoie de consiliere psihologică după ce a jucat în filmul „Suspiria“

Bono de la U2 și-a pierdut complet vocea în timpul unui concert. Care este starea lui

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter