Mădălina Ghenea, apariție uluitoare pe covorul roșu FOTO

De Oana Savin, pe
Mădălina Ghenea a reușit să atragă toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția, unde a participat la premiera filmului „Joker”.

Frumoasa brunetă a avut o apariție uluitoare la eveniment, alegând să poarte o rochie lungă cu bretele și cu o trenă imensă. Rochia, cu imprimeuri geometrice, a fost decoltată și decupată pe un picior.

Mădălina a optat pentru o coafură lejeră și un machiaj natural.

Festivalul de Film de la Veneția, cel mai vechi festival cinematografic din lume, a debutat săptămâna trecută și se va încheia pe 7 septembrie. Prima ediţie a fost ţinută în 1932, la iniţiativa lui Giuseppe Volpi, iar marele trofeu al competiției, „Leul de Aur”, s-a acordat pentru prima dată în 1952. cineaștii de seamă îl consideră printre cele mai importante alături de Festivalul de la Cannes și Premiile Oscar.

Săptămâna trecută s-a aflat că românca stabilită în Italia a decis să își învețe fetița în vârstă de 2 ani limba italiană, înainte de a o înscrie la grădiniță. Aceasta își dorește pentru fiica ei și a lui Matei Stratan o viață fără griji în Peninsulă. Însă micuța Charlotte va reveni în vacanțe în România, unde va petrece timp cu tatăl și cu bunicii ei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Mădălina Ghenea pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter