Mădălin Ionescu critică dur televiziunile din România după ce a părăsit micul ecran: „O mediocritate împinsă la extrem”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2019, 14:03
Mădălin Ionescu s-a arătat foarte revoltat de ceea ce este transmis în prezent, în România, pe micul ecran. Fostul realizator și prezentator TV a criticat foarte dur programele de televiziune, în special emisiunile, din ziua de astăzi.

Mădălin Ionescu, în vârstă de 48 de ani, a renunțat anul trecut la cariera sa din televiziune, iar acum privește detașat această lume, ba mai mult, îi evidențiază defectele și lipsurile: „Bântuie un aer de prostie și de oboseală prin televiziunile din România… O gravă criză de conținut. Trist! Patronii cred că sunt în vacanță prelungită… Emisiuni cenușii făcute cu bani mulți, producții pompoase pe care nu le mai poți urmări după prima ediție pentru că ai văzut tot, prezentatori de o mediocritate împinsă la extrem, tot felul de zerouri barate transformate în vedete tv peste noapte, rateuri uriașe, show-uri anacronice, penibile, meschine, clișee nenumărate, subiecte fake și para fake, personaje expirate sau complet lipsite de carismă. Exceptând grupajele informative, în TV mai există doar câteva producții: „iUmor”, „Asia Expres”, „Românii au talent”, „Las fierbinți”, „Chefi la cuțite”, „Ce spun românii ?” și cam atât. Mai sunt vreo două seriale, unul la Pro și altul la Antenă. În rest… o vale a plângerii sau o mare comedie a neputinței. La Kanal D… „Puterea Dragostei” și poate ar mai fi ceva. În zona televiziunilor de știri pe ici pe colo…viață… cu porția. România TV, Digi 24, oarecum B1… punct.” – a scris Mădălin Ionescu pe conturile de socializare.

Mădălin Ionescu a transmis, totodată, și ce previziuni sumbre au fost făcute despre această zonă a televiziunii: „Mulți telespectatori s-au refugiat în online și nu se mai uită la tv. Altfel… noroc că există Netflix ! Citeam „profețiile” unor futurologi celebri care anunță o mare schimbare în următorii ani. Cică prin 2035 televiziunea va deveni ruda săracă a Internetului. Germenii acestor transformări au apărut”, – a încheiat Mădălin Ionescu.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu si fetita, Petra

Mădălin Ionescu și jurnalista Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de 2 ani. Fostul prezentator TV a mai fost căsătorit în trecut, iar în urma mariajului a devenit tatăl a doi copii, Ștefania, în vârstă de 20 de ani, și Filip, 15 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter