Loredana Groza, luată în vizor de Iulia Albu: „A pozat în lenjerie în poieniță. Așa ceva poartă soacră-mea!”

De Unica.ro, pe

În ultima perioadă, Loredana Groza (50 de ani) a fost criticată pentru modul în care arată. Deși a negat că și-ar fi făcut vreo intervenție chirurgicală, în pozele postate pe rețelele sociale se vede limpede o Loredana Groza complet diferită față de cea pe care o știam în urmă cu câțiva ani. Aspectul său fizic este diferit, iar opinia publică a sesizat acest lucru. Dar Loredana nu a primit critici doar din partea fanilor. Iulia Albu a făcut câteva remarci acide la adresa divei, le gate de modul în care se fotografiază.

Citeşte şi: Loredana Groza a făcut un show de zile mari la ziua lui Dani Oțil. Cu lenjeria de corp la vedere, artista i-a lăsat pe toți cu gurile căscate

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a comenta ţinutele recente ale vedetelor, Iulia Albu (39 ani) s-a luat de una dintre alegerile vestimentare ale Loredanei, explicând că nu înţelege alegerea cântăreţei de a poza în lenjerie intimă „în poieniţă”.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

„Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu, la Măruţă.

Sursa foto  – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter