Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

De Noemi Meilman, pe

În luna iunie a anului acesta, Loredana Groza a împlinit 50 de ani. Dintre aceștia, 34 i-a dedicat muzicii. De ceva timp încoace, artista este din ce în ce mai dezinvoltă în online.

Recent, cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram mai multe videoclipuri surprinse în timpul unui masaj. În respectivele imagini video, solista poartă doar un slip tanga de culoare roșie.

Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

Deși mulți ar considera masajul un moment intim, Loredana își lasă comunitatea să-i fie alături chiar și într-un astfel de context. Artista se mândrește cu silueta ei.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Silueta mea nu este neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină. De relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii. Sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus.

Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, declara în trecut solista, pentru Libertatea.

Loredana Groza: „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor”

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți. Nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.

Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză.

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație … E practica ta zilnică. Trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, mai spunea Loredana în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica cea mică a actriței Andie MacDowell, nud în videoclipul lansat de sora mai mare

Ileana Badiu și soțul ei, 11 ani de relație din 17 la distanță: „Mi-am asumat treaba asta”

EXCLUSIV! Pășește în culisele ședinței foto cu Delia pentru numărul de noiembrie al revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter