Lora și Cove au o nouă colegă la „Vorbește lumea”. Cine a înlocuit-o pe Viviana Sposub

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 martie 2021, 16:32

Schimbări în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV. Lora și Cove, prezentatorii show-ului, au anunțat că din 8 martie au o nouă colegă pentru rubrica Meteo, care o va înlocui pe Viviana Sposub. Numele noii prezentatoare este Francisca.

„De astăzi (n.r. – 8 martie) ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme.”, a spus Cove în direct.

Citeşte şi: Viviana Sposub, atacată dur de o colegă din „Ferma”: „E falsă! Se machiază și coafează inainte să se ducă în pat cu George!”

Francisca este cântăreață și i se mai spune “Kim Kardashian de România” datorită asemănării cu vedeta internațională.

Tânăra s-a declarat entuziasmată de noul job: „Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

În toamna anului trecut, Viviana Sposub, co-prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a participat la show-ul “Ferma”. După ce a rezistat câteva săptămâni, Viviana a fost eliminată din competiție și nu s-a mai întors la “Vorbește lumea”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter