Lora și secretul ei pentru o siluetă de invidiat: „Nu cred în diete, dar…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 10:34

Lora (39 de ani) este una dintre cele mai fierbinți prezențe în showbiz-ul autohton. Artista a renunțat de câteva săptămâni să mai facă parte din echipa emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, iar are cum planuri mari din punct de vedere profesional. Dar cu atâta treabă, cum se menține într-o formă fizică de invidat? Ei bine, Lora spune că nu crede în diete, iar secretul ei este o alimentație cât se poate de sănătoasă, fără prea multă carne.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene! Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou”, a dezvăluit Lora pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

Citeşte şi: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior, fotografie rară din vacanță. Cum a fost surprins cuplul

Citeşte şi: EXCLUSIV Alina Vîlcu, arhitect „Visuri la cheie”: Cum să ne reamenajăm singuri locuința cu un buget minim

Citeşte și: Mihaela Bilic, despre alimentele afrodiziace: „Usturoiul îmbunatățește erecția în mod direct!”

Lora își dorește copii: “îmi doresc foarte mult să devin mamă!”

Lora și logodnicul ei, Ionuț, cu care este împreună de patru ani, se pregătesc să devină părinți.

Artista declara în urmă cu câteva luni că își dorește foarte mult să devină mama și că așteaptă cu nerăbdare să rămână însărcinată. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că are un “defect”, acela de a se concentra mult prea mult pe carieră.

„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”. „Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, [pentru că] nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a spus artista.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter