Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Lora (38 de ani) a fost întrebată de unul dintre urmăritorii ei dacă va mai continua să găzduiască emisiunea Vorbește Lumea, difuzată de Pro TV, alături de prezentatorul Gabriel Coveșeanu (46 de ani).

Solista a revenit pe micul ecran în ianuarie 2021, după ce Adela Popescu (34 de ani) s-a retras, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Lora a mai prezentat emisiunea și în trecut, în timpul celei de-a doua sarcini a actriței.

Adela este mama a doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Alături de soțul ei, actorul Radu Vâlcan (44 de ani), prezentatoarea de televiziune va mai avea un fiu. Artista ar trebui să nască în luna iulie a anului acesta.

Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

La întrebarea: „O să te mai vedem la «Vorbește Lumea» și în sezonul următor?”, Lora a răspuns astfel: „Guys (n.r.: Băieți/Oameni buni), am acceptat cu plăcere să prezint din nou «Vorbește Lumea», pentru că am avut timp.

Prima dată a fost greu, și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”. Emisiunea Vorbește Lumea s-a lansat în anul 2015 și i-a avut inițial prezentatori pe Cove și pe artista Sore (31 de ani). La vremea aceea însărcinată cu fiica ei, Sore s-a retras, fiind înlocuită cu Adela.

Lora vrea să devină mamă

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 4 ani. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, bărbatul fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Citește și:

Meghan Markle a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru fiica ei

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Elena Hueanu, diagnosticată cu o boală incurabilă. „Am leșinat în fața spitalului”

Deși sunt logodiți de o bună perioadă de timp, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu. Artista a mai dezvăluit recent că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă.

Întrebată recent dacă își dorește copii, artista a spus: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”. Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”.

În decembrie 2019, Lora mai spunea pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter