Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 13:27

Primăvara a adus vești importante în echipa Vorbește Lumea: după ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă pentru a avea grijă de ea și de copil, Lora i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa Pro TV.

Timp de 5 luni, simpatica artistă și Cove au format echipa care ne-a înveselit diminețile și ne-a făcut zilele mai bune. Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante vești ale zilei și cu cele mai importante informații utile pentru telespectatori.

Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Astăzi, finalul ediției a adus vești neașteptate pentru cei de acasă: Lora se desparte de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale. „Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: «Mulțumesc!». A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.

Citește și:

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Nu ratați luni, o nouă ediție Vorbește Lumea! Surprizele se vor ține lanț, iar distracția va fi la cote înalte. Chiar dacă afară plouă, starea de vară e adusă de luni până vineri, de la 10:30, pe Pro TV.

Lora vrea să devină mamă

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 4 ani. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, bărbatul fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Deși sunt logodiți de o bună perioadă de timp, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu. Artista a mai dezvăluit recent că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă.

Întrebată recent dacă își dorește copii, artista a spus: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”. Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”.

În decembrie 2019, Lora mai spunea pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter