Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 17:47

Mama Lorei (38 de ani) s-a stins din viață în luna ianuarie a anului 2020. Azi, 21 iulie 2021, mama solistei și-ar fi aniversat ziua de naștere. Mama Lorei se lupta de mai mulți ani cu cancerul. S-a operat prima dată la Iași, în anul 2013. După operație, mama artistei a făcut și 6 ședințe de chimioterapie.

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

În anul următor, aceasta a suferit o a doua operație, la Spitalul Universitar Fatih din Istanbul. Din nefericire, mama Lorei s-a stins din viață pe 26 ianuarie 2020. „26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea.

Dar astăzi, 26 ianuarie 2021, mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune [Vorbește Lumea]. Te voi iubi mereu, mama! 🖤 #unanfărămama”, a scris cântăreața în mediul online, la începutul anului.

În ziua în care mama ei și-ar fi celebrat aniversarea, Lora a scris: „Te-aș fi sunat să-ți spun: «La mulți ani!»… Mi-e dor și doare”. „Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria.

În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine. Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea.

Mi-ați scris mulți în perioada asta… mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”, mai scria artista pe Instagram, la scurt timp de la moartea mamei sale.

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Lora s-a retras din emisiunea Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Lora vrea să devină mamă

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 4 ani. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, bărbatul fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Deși sunt logodiți de o bună perioadă de timp, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu. Artista a mai dezvăluit recent că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă.

Întrebată recent dacă își dorește copii, artista a spus: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”. Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”.

În decembrie 2019, Lora mai spunea pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter