Lili Sandu are o relație cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr: „Ne bucurăm de ce avem”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 12 aprilie 2018, 12:20
Cântăreața Lili Sandu trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care este mai tânăr ca ea cu 13 ani.

Lili și fotomodelul Silviu Tolu și-au oficializat relația în urmă cu doi ani, însă cântăreața susține că încă se află în „luna de miere”, cu toate că nu se gândesc la căsătorie sau copii.

Citește și: Lili Sandu: Secrete de frumusețe

Suntem foarte bine. E o relație în care noi doi ne completăm foarte bine. Este o relație bazată pe pasiuni comune. Suntem într-un moment fericit, chiar e încă ”luna aia de miere”, încă nu am depășit-o. Întrebările acestea sunt la ordinea zilei, doar că asta nu face parte din prioritățile noastre și nici nu stăm să ne batem capul prea mult cu ele. Nu știu ce o să ne rezerve viitorul, ne bucurăm de ce avem. Cred că asta e o problemă generală, ne gândim prea mult la viitor și uităm să trăim ceea ce ni se întâmplă acum. Nu știu ce o să fie, ce o să ne rezerve destinul. Dacă se va întâmpla să ne căsătorim sau să avem un copil, Doamne ajută! Nu grăbim”, a declarat Lili Sandu pentru Viva.

Citește și: Lili Sandu recomandă leacurile băbești: Îmi fac tot timpul măști și creme acasă!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter