Lili Sandu, gata să fie mămică din nou: „Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 16:09

Pe 9 august 2020, Lili Sandu (41 de ani) și soțul ei, Silviu Țolu (28 de ani), au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care poartă numele de Thomas Jay. Lili Sandu și Silviu se bucură din plin de statutul de părinți și se gândesc serios să-i mai facă un frățior sau o surioară micuțului TJ, cum îl alintă ei.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Lili Sandu, despre cea mai frumoasă călătorie alături de Silviu Țolu și fiul lor, Thomas Jay, în numărul de februarie al revistei UNICA!

„A fost o sarcină extraordinar de frumoasă. Mi-aș dori să mai am încă măcar un copil. Silviu zice să ne mai gândim. Mă mai pune cu picioarele pe pământ. Eu mi-aș dori. (…) Am fost și singură la părinți și nu știu, parcă e mai bine să mai aibă un frate sau o soră”, mărturisea frumoasa actriță la scurt timp după naștere.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

De curând, Lili Sandu a amintit iarăși că este nerăbdătoare să mai aducă pe lume încă un copil sau doi.

„Vreau să mai trec o dată sau de două ori prin experiența aceasta minunată de a fi mamă. Nu vreau să mă opresc aici. Este greu, e adevărat, dar foarte frumos!”, a spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de mai bine de cinci ani. Cei doi s-a logodit în 2019 chiar în ziua în care actrița a împlinit vârsta de 40 de ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter