Liam Neeson, dezvăluiri despre moartea soției sale

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:25
Liam Neeson și-a pierdut soția în 2009, din cauza unui accident la schi. Actorul a făcut mărturisiri dureroase despre ultimele momente petrecute alături de actrița Natasha Richardson.

Invitat la o emisiune TV, Liam Neeson și-a adus aminte momentele de groază prin care a trecut în martie 2009, atunci când soția sa a suferit un grav accident la schi, în urma căruia și-a pierdut viața, conform Libertatea.ro.

Natasha Richardson se afla în vacanţă în Quebec, Canada, și schia în stațiunea Mont-Tremblant (125 km nord de Montreal), pe o pârtie pentru începători. Deși era însoțită de un instructor, aceasta a căzut și a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranian grav.

„Mi-au spus la spital că e în moarte cerebrală și a fost surprinzător când am văzut radiografia…”, a spus Liam Neeson.

Actorul nord-irlandez a intrat în camera de spital a soției sale, i-a spus că o iubește, dar că, din păcate, nu vor putea să treacă cu bine peste situația în care se află: „Te-ai lovit la cap și nu știu dacă mă poți auzi, dar vom face așa: te voi duce la New York, unde vor veni familia și prietenii”, a mai spus actorul.

Natasha Richardson a fost transferată de la spitalul din Canada, unde fusese internată inițial, la un spital din New York. Aici a fost confirmată moartea cerebrală, iar actrița a fost deconectată de la aparate.

Faptul că lucrurile s-au întâmplat așa nu a fost întâmplător, după cum a mărturisit starul din seria „Taken”. Acesta a spus că stabiliseră ce aveau de făcut dacă unul dintre ei ar ajunge în stare vegetativă și anume să fie de acord cu deconectarea de la aparate.

”Soţia mea a murit pe neaşteptate. Mi-a oferit atât de multă bucurie! Ea a fost… lumea mea. Acei 16 ani în care i-am fost soţ m-au învăţat ce înseamnă dragostea necondiţionată. Până nu e prea târziu, trebuie să vă opriţi din vârtejul cotidianului pentru a le fi recunoscători partenerilor de viaţă. Pentru că totul trece atât de repede… Petreceţi mai mult timp cu partenerii voștri. Purtaţi-vă frumos. Pentru că, într-o zi, când veţi ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo… Ce am învăţat însă, mai presus de orice, este să trăiesc şi să iubesc ca şi când ar fi ultima mea zi pe pământ. Pentru că, una dintre ele, chiar va fi. Riscaţi şi trăiţi-vă vieţile! Spuneţi celor dragi cât de mult îi iubiţi. Spuneţi-le zilnic. Nu luaţi nimic de bun. Viaţa merită trăită!”, scria Liam pe contul lui de Facebook în 2016.

Natasha Richardson avea 45 de ani atunci când a avut loc accidentul și se căsătorise cu Liam Neeson în 1994. Pe atunci, cei doi copii ai cuplului, Micheál și Daniel, aveau 13, respectiv 12 ani. Ulterior, printr-un gest emoționant în memoria mamei sale, Micheál a renunțat la numele de familie Neeson pentru a lua numele Natashei, Richardson.

„A luat oficial numele mamei lui. Acum este Michael Richardson, nu Michael Neeson”, spunea la acel moment, Vanessa Redgrave, bunica maternă a tânărului, menționând faptul că în felul acesta, băiatul se va simți mai aproape de mama sa.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter