Lia, fetița Danei Rogoz, a împlinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 14:48
Lia, fetița Danei Rogoz a împlinit astăzi, 20 mai, un an. Cu această ocazie, actrița a publicat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, însoțit de câteva imagini cu micuța. 

Lia Elena, fetița Danei Rogoz și a soțului ei, regizorul Radu Dragomir, s-a născut în data de 20 mai 2020. Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani, Vlad. Pentru a marca acest moment special, actrița a publicat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, însoțit de o serie de fotografii cu micuța.

„Fetița noastră minunată împlinește azi 1 an. Este o bijuterie de copil, veselă, gingașă, atentă, blândă. Un copil care a venit pe lume într-un context dificil, parcă tocmai pentru a ne ajuta să trecem mai ușor peste toate și să ne bucurăm mai mult de viață. Cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte.

Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când încă o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu. Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile. Lia Bucuria mea, te iubesc infinit necondiționat și pentru totdeauna!”, a scris Dana Rogoz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Lia, fetița Danei Rogoz, a împlinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis actrița

Într-o postare pe blogul său, actrița a vorbit despre iubirea pentru copiii săi, cu foarte multă emoție.

„Iubesc infinit. Iubesc cum nu credeam că pot iubi. Inima mea e plină. Am senzația că mă apasă uneori în piept iubirea ce o port pentru copiii mei. Iar cele mai fericite momente ale vieții mele sunt acum cele în care ei doi se joacă împreună, comunică și se privesc cu afecțiune. Atunci știu că ceva totuși am făcut bun în viața asta.

Draga mea Lia, simt că ai venit pe lumea asta pentru a o face mai frumoasă. Ești un îngeraș, o păpușă de porțelan, o mărgică a Universului, o perluță, a bucurie pentru noi și pentru toti cei care ajung să te cunoască. Îți mulțumim că ai venit in familia noastra și că ne-ai făcut să ne simțim compleți, împliniți, fericiți. La mulți ani!”, a transmis Dana Rogoz.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter