Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 17:15

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat 9 ani de relație pe 25 mai 2021. Perechea s-a căsătorit în vara anului 2015 și are două fiice, Rita (3 ani) și Vera (9 luni). În mediul online, actrița a publicat mai multe imagini rare alături de partenerul ei de viață.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră. 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de soare, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine, cât și la greu.

9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura pe blogul personal.

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Cuplul se cunoaște din 2003, însă abia în 2012 a început povestea lor de dragoste. În ochii actriței, Cosmin era un bun prieten, însă și un „Don Juan” încă nepregătit să-și întemeieze o familie.

„Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun «La mulți ani!» și i-am zis că e veșnicul adolescent, nu se gândește la familie, la copii, și el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri:

«Dar tu nu te simți deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?». Am rămas șocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă și așa a rămas”, a mai dezvăluit Laura.

Citește și:

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui ei: „M-a sunat să-mi spună că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Artista Natti Natasha a devenit mamă! Prima imagine cu fiica solistei

„Cosmin mă știe foarte bine și mi-am dorit să facem inițial o nuntă mică, dar apoi am decis altceva. M-a cerut la o biserica în Iași, unde eram împreună cu sora mea și cumnatul meu. Eram cu ochii închiși și mă rugam. Deodată am auzit melodia noastră.

Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea și inelul cu el. (…) Cosmin a organizat totul chiar în ziua aia tocmai ca să nu se afle și să facă o surpriză. În dimineața aia și-a sunat părinții să vină de la Târgu Mureș”, mărturisea Laura în trecut.

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, întrebată dacă soțul ei se vedea tată de fată sau de băiat, Laura a completat: „El e mai pragmatic și a zis că e foarte greu să spui ce-ți dorești atâta timp cât nu poți controla. Vedea și un băiețel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”.

Într-un interviu oferit în toamna anului 2020, actrița dezvăluia de asemenea că își dorește să devină mamă din nou. „Sigur că da, dacă ne dă Dumnezeu. Indiferent de cum va fi, eu îmi doresc și al treilea copil. Adică nu eu, noi ne dorim și al treilea copil”, a spus Laura în emisiunea La Măruță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter