Laura Cosoi, luată în vizor de Iulia Albu: „Este evident pentru toți”

De Mădălina Manole, pe
Laura Cosoi a intrat în vizorul Iuliei Albu. Fashion editorul a comentat de această dată mai puțin vestimentația și mai mult atitudinea actriței și ipostazele în care aceasta s-a pozat alături de fetița sa.

Laura Cosoi a publicat de-a lungul timpului pe rețelele de socializare mai fotografii cu fetița sa, Rita, iar Iulia Albu le-a analizat până la cel mai mic detaliu: „Laura Cosoi a devenit femeie de casă, ceea ce este evident pentru toți. Ceea ce nu este atât de evident totuși pentru toată lumea… este felul obsesiv-compulsiv, firește, nu la modul clinic din fericire, sper… în care își pozează copilul în toate ipostazele. „Preferatele” mele sunt cele cu tava și căruțul poziționat pe o stâncă extrem de periculoasă dar, hei, ce mai contează… când ești Laura Cosoi poți să-ți pozezi ce și cum vrei și ai putea chiar ca lumea să uite faptul că odată purtai niște extensii extrem de nefericite. No Worries, toată lumea evoluează!”, – a scris Iulia Albu pe blogul său personal, acolo unde a postat și un colaj de fotografii cu Laura Cosoi.

Laura Cosoi, luată în vizor de Iulia Albu: "Este evident pentru toți"

Iulia Albu se remarcă în ultimul timp prin comentariile acide pe care le face pe blogul său personal cu privire la ținutele celebrităților noastre. Printre vedetele comentate spumos de fashion editor se numără și Andreea Bălan, Mihaela Rădulescu, Valentina PelinelMihai BendeacSmiley, dar și Anamaria Prodan, și Cezar Ouatu pentru apariția de la X Factor din Marea Britanie

Citește și – De ce evită Andreea Bălan să-i arate chipul fetiței sale. Abia după doi s-a aflat

Citește și – What’s Up s-a operat de urgență. Artistul risca să-și piardă vederea

Sursă foto: Instagram, blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter