Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 17:41
Lady Kitty Spencer și milionarul Michael Lewis s-au căsătorit. Nepoata prințesei Diana, cu 32 de ani mai mică decât soțul ei, a avut parte de o nuntă ca în povești în Italia. 

Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu Michael Lewis (62 de ani), un magnat în domeniul modei, într-o ceremonie fastuoasă ce a avut loc la Vila Aldobrandini, un concac din Frascati, Italia, în apropiere de Roma. Mirii, alături de familii și prieteni, s-au bucurat de un decor de poveste cu arcade de flori colorate, show de lumini și focuri de artificii, potrivit People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut soția lui Nicolae Botgros: A fost operată de trei ori într-o săptămână

Simona Halep nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Care a fost motivul petrecerii

Soția dirijorului Nicolae Botgros a murit la 68 de ani

Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, i-a cerut mâna iubitei sale, Marina

Ce rochii a purtat lady Kitty Spencer la nuntă

Nepoata prințesei Diana a îmbrăcat cinci rochii în ziua cea mare. La ceremonia religioasă, Kitty Spencer a ales o rochie din dantelă, de inspirație victoriană, cu guler înalt și umeri supradimensionați, trenă lungă și voal brodat, marca Dolce&Gabana. Machiajul a fost unul în nuanțe naturale, iar părul a fost prins într-un coc.

View this post on Instagram

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

 

După ceremonie, fiica fratelui prinţesei Diana, Earl Charles Spencer, a ales tot ținute ample, însă viu colorate, imprimate cu flori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Lady Kitty Spencer a fost însoțită la altar de frații ei, Louis Spencer și Samuel Aitken. De asemenea, au fost prezente și surorile ei, gemenele Eliza şi Amelia, precum și copiii soțului ei. Printre invitații de seamă s-au numărat și Pixie Lott, alături de iubitul ei, Sabrina, soția lui Idris Elba, mama lui Elon Musk, Maye, modelul Oliver Cheshire, vicontesa Emma Weymouth şi, soţul ei, Ceawlin Thynn. Se pare că verișorii miresei, prinții Harry și William, nu au fost prezenți la marele eveniment.

Povestea de dragoste dintre Kitty Spencer și Michael Lewis

Relația dintre cei doi ar fi început în 2018, însă au fost surprinşi sărutându-se pentru prima oară în august 2019, în timp ce părăseau Clubul 55 din St Tropez. La finalul anului 2019 s-au logodit și locuiesc într-o vilă de 19 milioane de lire sterline, în centrul Londrei. Între cei doi este o diferență de vârstă de 32 de ani.

Potrivit hellomagazine.com, Michael Lewis, care s-a născut în Africa de Sud, s-a căsătorit pentru prima oară în 1985. Cu fosta soție, Leola, acesta are trei copii. Se pare că Lewis, despre care se spune că are o avere de 80 de milioane de lire sterline, provine dintr-o familie bogată.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter