Lady Gaga și-a recuperat câinii furați. O femeie i-a înapoiat artistei animalele de companie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 15:44

Vineri, 26 februarie 2021, Departamentul de Poliție din Los Angeles a confirmat că cei doi câini răpiți i-au fost înapoiați artistei Lady Gaga. Potrivit autorităților, animalele de companie i-au fost înapoiate de către o femeie.

Lady Gaga și-a recuperat câinii furați. O femeie i-a înapoiat artistei animalele de companie

„Femeia a găsit câinii și a contactat echipa lui Lady Gaga pentru a-i înapoia. Identitatea femeii și locația în care câinii au fost găsiți vor rămâne confidențiale pentru siguranța femeii și pentru că ancheta este încă în desfășurare”, a declarat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Câinii lui Lady Gaga, Koji și Gustav, au fost răpiți în seara zilei de 24 februarie. Ryan Fischer, bărbatul care plimba cei trei patrupezi ai solistei a fost împușcat. Al treilea câine, Asia, a scăpat și a fost ulterior recuperat. „Victima este stabilă. Rănile sale nu-i pun viața în pericol”, au mai relatat polițiștii.

La scurt timp de la răpire, Gaga a oferit o recompensă de 500 de mii de dolari în schimbul returnării câinilor ei. „Iubiții mei câini Koji și Gustav au fost răpiți din Hollywood cu două nopți în urmă”, a scris pe Instagram.

„Mă doare inima și mă rog ca familia mea să fie reîntregită în urma unui act de bunătate. Voi plăti 500 de mii de dolari pentru care aceștia să-mi fie înapoiați în siguranță.”

Gaga și-a exprimat totodată recunoștința față de Ryan, bărbatul de la care patrupezii au fost răpiți. „Continui să-l iubesc pe Ryan Fischer, cel care și-a riscat viața pentru a ne proteja familia. Ești un erou.”

Familia lui Fischer a declarat vineri: „Nu putem mulțumi îndeajuns de mult celor care au răspuns apelului, asistentelor și doctorilor care au muncit pentru a-l îngriji pe Ryan. Desigur, vrem să-i mulțumim lui Lady Gaga care a arătat numai iubire și grijă față de Ryan și de familia noastră. Ryan îi iubește pe Gustav și Koji la fel de mult ca Lady Gaga”.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău”

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter