La ce trebuie să renunțe Jennifer Aniston pentru a-l recupera pe Brad Pitt

De Oana Savin, pe
 Jennifer Aniston trebuie să renunțe la un lucru care o ajută să treacă peste zilele dificile dacă vrea să îl recucerească pe fostul ei soț, actorul Brad Pitt.

Potrivit Mirror Online, care citează surse apropiate actriței de la Hollywood, Aniston trebuie să renunțe de tot la alcool pentru a avea vreo șansă să revină în brațele lui Pitt.

Jennifer, care a împlinit 51 de ani zilele trecute, ar „face orice” pentru a recâștiga inima lui Brad, inclusiv să renunțe de tot la alcool, scrie Radar Online.

În trecut, Brad Pitt s-a luptat cu abuzul de substanțe, însă a devenit abstinent din 2017.

„Jen și mulți din prietenii ei au fost sceptici, dar acum că au testat abstinența lui Brad pe viu, Jen și-a dat seama de un adevăr dur. Trebuie să renunțe la alcool dacă vrea să aibă vreo șansă să își refacă relația cu Brad”, a spus sursa citată.

Este mai ușor de spus decât de făcut deoarece băutura este o parte a vieții ei și tânjește după un pahar de martini la sfârșitul unei zile lungi și dificile”, a completat ea.

Toate acestea vin după gala premiilor SAG, unde Jennifer și Brad păreau să se simtă foarte bine împreună.

De asemenea, se pare că cei doi s-au întâlnit în secret după gala Oscar, după ce Brad (56 ani) a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din „Once Upona Time in Hollywood”.

Aniston și Pitt s-au căsătorit în iulie 2000, însă s-au despărțit în octombrie 2005, după ce actorul a început o relație cu Angelina Jolie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter