L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Andreea Bălan (36 de ani) a vorbit despre copilăria ei, despre carieră, dar și despre foștii ei parteneri de viață. Printre multe altele, solista a vorbit despre fostul mariaj cu actorul George Burcea (33 de ani).

„Te măritași”, a spus Măruță. „Da, a fost o decizie luată pe patul de spital. M-am trezit a doua zi din inconștiența, coma respectivă, ce a fost, am zis că refac Andre și că vreau să mă mărit, vreau să fac nuntă. (…) Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment.

Au venit doctorii și mi-au zis: «Uite ce s-a întâmplat». (…) Datorită întregii echipe sunt aici. În primă fază, anestezista, echipa de anestezie m-a salvat, pentru că în primă fază s-a pompat adrenalină și ei au știut să mă resusciteze. (…)”, a dezvăluit Andreea.

În timpul celei de-a doua operații de cezariană, din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei, artista a suferit un stop cardio-respirator.

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Am făcut-o exact cum mi-am dorit-o. A fost nunta pe care mi-am dorit-o”, a completat artista. Întrebată de ce nu s-a căsătorit înainte de a deveni mamă, Andreea a continuat: „Aveam o frică, nu știu. Pentru că mi-am dorit-o în cealaltă relație [cu artistul Keo] și nu se întâmplase și atunci rămăsesem așa…

Apoi pentru că aveam și copii, am zis că acești copii trebuie să crească într-o familie cu acte în regulă. Să aibă numele, noi să avem.., în fine. A fost o nuntă foarte frumoasă, a fost un spectacol adevărat. Ca un spectacol”.

„Îți pare rău că ai luat decizia să te măriți?”, a întrebat Măruță. „Nu, nu. E mai greu la divorț, știi? Dacă nu te măriți, nu divorțezi, e mai simplu. 4 ani jumate de relație și 4 luni de mariaj au fost. Dar nu regret”, a declarat.

Citește și:

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Andreea Bălan, primele declarații despre căsătorie după divorțul de George Burcea

De ce nu se mută Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, împreună?

„Pe fostul soț l-ai iertat?”, a întrebat Cătălin. „Da, l-am iertat. Am fost în puncte diferite ale vieții. Nu vorbim mai multe despre asta pentru că suntem în continuare în proces de divorț. După ce se va finaliza…”, a mai spus Andreea. Solista a mai precizat și că divorțul este încă în derulare din cauza termenelor, nu din cauza lor.

„Orice mireasă, orice femeie se gândește la asta, că e pe viață. Mai ales când ai și doi copii. Avem doi copii minunați și nu regret absolut nimic. Sunt foarte fericită că alături de el am făcut acești copii minunați”, a încheiat.

Andreea și George s-au căsătorit în toamna anului 2019 și s-au separat la începutul anului 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În prezent, solista formează un cuplu cu Tiberiu Argint, iar actorul cu asistenta TV Viviana Sposub.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter