Kryptonite Sparks lansează „Noapte în Nord“  

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Joi, 21 decembrie 2017, 13:11
Moş Crăciun vine mai repede anul acesta, cu o surpriză din partea The Kryptonite Sparks, care lansează videoclipul piesei „Noapte în Nord“.

 

După ce au urcat alături de Loredana Groza pe scena Sălii Palatului, două zile consecutive, în cadrul concertelor artistei din luna noiembrie, unde au interpretat magistral celebrul cântec „Buna seara, iubite“, dar şi alte melodii, Răzvan, Rareş şi Răzvan, adică The Kryptonite Sparks, ne aduc, într-o poezie vizuală, cea mai frumoasă „Noapte în Nord“.

the_kryptonite_sparks_02

„Noapte în Nord“ e o piesă alternativă cu slide guitar, cu rădăcini în blues și muzica de cântat târziu, în jurul focului. Totul a pornit când am găsit chitara veche a tatălui meu – un Hora Reghin de prin ’79. Versurile au venit mai apoi, din niște notițe luate noaptea într-un tren în urmă cu vreo 4-5 ani, în drum spre casă. Totul s-a întregit când am adăugat partea de percuție și vocile backing. Așa a venit „Noapte în Nord“, povesteste Razvan Diaconu, solistul trupei. Băieţii şi-au făcut acum debutul şi la nivel regizoral, căci videoclipul “Noapte în Nord” este regizat în întregime de către solistul trupei, Răzvan Diaconu. Filmările noului videoclip au avut loc în Forshaga, un sat din vestul Suediei, într-o pădure din spatele unei case, iar personajele principale, Inez, Tove şi Pernilla sunt fiică, fiică şi mamă, între fiecare fiind 20 de ani diferenţă.

„Videoclipul este regizat și filmat de mine, în timpul unei mini-vacanțe în Suedia. Supereroina este Inez, un doctor de urși de pluș care primește o alarmă: prietenul ei cel mai bun este în pericol! E vorba de Charlie… dar vă las să vedeți voi mai departe“, declară Răzvan Diaconu.

Citeşte şi – Superstiție veche de 20 de ani. Ce face Stefan Hrușcă înainte să urce pe scenă

Citeşte şi – Robbie Williams și-a anulat toate concertele din cauza unor probleme grave de sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter