Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

De Adelina Duinea, pe

Vineri, 19 februarie, Kim Kardashian (40 de ani) a depus actele de divorț de Kanye West (43 de ani). Perechea divorțează după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

O sursă apropiată vedetei TV a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News care sunt planurile sale după despărțirea de rapper. „Kim nu este pregătită să iasă la întâlniri. Nu acesta este focusul ei acum. A trecut printr-un an foarte dificil. Vrea să se focuseze pe ea și pe copiii ei pentru moment.”

Totodată, Kim știe că familia și prietenii ei vor să-i introducă potențiali noi parteneri, dar „nu-și pune deloc energia în această direcție, cel puțin pentru moment”. O altă sursă a declarat că vedeta „are întreg sprijinul familiei și că o relație nu se află pe radarul ei. Copiii sunt singurul focus”.

De ce au divorțat?

„Kim se săturase să aștepte. A încercat să-i dea o șansă. Voia să depună actele anul acesta. A oferit suficient din timpul ei. Este timpul să meargă mai departe”. Potrivit aceleiași surse, nimeni nu a înșelat pe nimeni.

„Nu au fost aventuri. Nimeni nu a făcut nimic rău. S-au îndepărtat”, a mai declarat sursa. Perechea este dedicată îngrijirii copiilor lor. Cu toate acestea, rapperul n-a fost prin preajma celor mici recent. Copiii locuiesc alături de Kim în Calabasas, California.

Kanye locuiește în Wyoming și va locui, cel mai probabil, în continuare acolo. Fiica lor cea mare, North, înțelege oarecum ce se întâmplă, iar cei mici s-au obișnuit să-i vadă pe Kanye și pe Kim separați, deci nu va fi foarte dificil pentru ei să se acomodeze.

„Kim le-a spus copiilor că îl iubește pe tatăl lor, dar că trebuie să fie separați. Nu prea înțeleg ei pe deplin ce se întâmplă, dar sunt familiari cu relația la distanță a părinților lor”, a mai spus o altă sursă.

Tot a doua sursă a adăugat că vedeta TV este „în mod clar tristă, dar sigură pe decizia de a divorța”. Kim știe că este cea mai bună decizie pentru ea și pentru familia ei. Totodată, se simțea deja divorțată de o lungă perioadă de timp.

Aceeași sursă a dezvăluit că rapperul este „supărat” în sufletul lui. Nu voia ca ea să depună actele însă a fost de acord că este decizia corectă. „El și-a dorit să meargă relația lor. În cele din urmă, însă, s-au înțeles unul pe altul, iar Kanye a respectat dorința lui Kim.”

Foto: Instagram

Citește și:

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter