Katy Perry a publicat din greșeală un mesaj intim destinat lui Orlando Bloom

De Mădălina Manole, pe
Katy Perry a reușit stârnească adevărate hohote de râs în mediul online după ce a publicat din greșeală un mesaj privat care-i era destinat iubitului său, Orlando Bloom.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au împăcat la începutul lui 2018, după un an de zile în care cei doi nu și-au vorbit. Dacă până acum au mai circulat zvonuri conform cărora aceștia nu ar fi împreună, iată că artista le-a demontat fără să vrea. Pe contul său de Instagram, Orlando Bloom a publicat o postare prin care își promovează noul său proiect de teatru, „Miller Joe” de Tracy Letts. Ei bine, iubita sa, Katy Perry, cuprinsă de entuziasm, nu a mai fost atentă și, în loc să scrie mesajul în zona privată, aceasta l-a scris în zona publică, ca pe un comentariu la postare: Vreau să-mi petrec toată vara cu fundul tău! – a scris Katy. Imediat ce și-a dat seama de greșeala comisă, artista a adăugat: Wow! Am vrut să-ți trimit asta în privat.

Katy Perry a publicat din greșeală un mesaj intim destinat lui Orlando Bloom

Mesajul cu tentă sexuală nu l-a deranjat absolut deloc pe iubitul său, însă a stârnit zeci de reacții în rândul fanilor, în special în rândul femeilor care au declarat că împărtășesc aceași fantezie cu Katy Perry.

#killerjoeplay @trafstudios when #life comes undone

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Citește și – Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”, are cancer

Citește și – Rihanna s-a despărțit de iubitul arab, Hassan Jameel. Motivul este surprinzător

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter