Katy Perry, dată în judecată de Katie Perry

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 01 noiembrie 2019, 16:28
Cântăreața americană Katy Perry a fost dată în judecată de creatoarea de modă australiană Katie Perry, care o acuză pe artistă de încălcarea mărcii sale înregistrate.

Designerul deține o marcă de vestimentație specializată în ținute de damă de zi cu zi, iar în prezent se identifică sub numele de Katie Taylor. Însă, aceasta își continuă activitatea și în cadrul mărcii sale Katie Perry, înregistrată în Australia.

Potrivit Daily Mail, pe 24 octombrie Taylor a intentat proces pentru încălcarea mărcii înregistrate împotriva lui Perry, al cărei nume real este Katheryn Elizabeth Hudson, precum și împotriva companiei acesteia, Killer Queen LLC. Creatoarea de modă o acuză pe cântăreață că vinde îmbrăcăminte sub marca Katty Perry în Australia.

Este o adevărată luptă între David și Goliat”, a afirmat Taylor, care a precizat că luptă „pentru toate întreprinderile mici din această țară care pot fi hărțuite de aceste entități de peste ocean care au mai multă putere financiară decât noi”.

Katy Perry, dată în judecată de Katie Perry

Katy Perry

Katie Taylor și-a înființat brandul la sfârșitul anului 2006, iar din 29 septembrie 2008 marca sa a fost înregistrată în Australia.

Potrivit lui Taylor, avocații lui Katy Perry i-au cerut să își retragă cererea pentru înregistrarea mărcii sale în mai 2009. Dar se pare că artista a renunțat la caz înainte ca acesta să fie soluționat în instanță.

Prima audiere a fost stabilită pe 21 noiembrie.

Sursă foto: Shutterstock, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter