Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

De Adelina Duinea, pe

Prințul William și Kate Middleton (38 de ani) aniversează 10 ani de mariaj pe 29 aprilie 2021. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011. Iată 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta regală:

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj

  • Întreaga nuntă a costat 34 de milioane de dolari.
  • Rochia de mireasă a Ducesei a costat peste 400 de mii de dolari și a fost creată de Sarah Burton pentru casa de modă britanică Alexander McQueen.
  • Bugetul cuplului pentru flori a fost de 800 de mii de dolari. Ca referință, florile costă în medie în jurul a 2.141 de dolari.
  • Kate Middleton și-a realizat singură machiajul din ziua nunții după ce a luat lecții în privat cu make-up artista Arabella Preston.
  • Tiara lui Kate a fost un împrumut de la Regină. Accesoriul a fost creat în anul 1936 de către celebrul brand Cartier.
  • Cuplul a avut două torturi. Tradiția regală impunea servirea unui tort cu fructe, însă William a solicitat de asemenea un tort cu biscuiți și ciocolată.
  • Buchetul de mireasă a inclus flori numite Sweet William (Dulce William/Garofiță). Aranjamentul a fost de asemenea compus din zambile, lăcrămioare și mirt. Tradiția regală ce datează din vremea Prințesei Victoria le impune mireselor din Familia Regală să aibă cel puțin un fir de mirt în buchetul lor de mireasă. Florile de mirt simbolizează speranță și iubire, motiv pentru care toate miresele Familiei Regale, inclusiv Prințesa Diana, Meghan Markle și Prințesa Eugenie, au respectat această tradiție de-a lungul trecerii anilor.

Citește și:

Sacrifciul Prințului Harry pentru Kate Middleton. „Au avut o înțelegere”

Semnificației ținutei purtate de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

Kate Middleton este „furioasă” din cauza acuzațiilor lui Meghan Markle

  • Kate și William au urcat în aceeași caleașcă State Landau din 1902 în care au salutat mulțimea Prințul Charles și Prințesa Diana la nunta lor din anul 1981.
  • Kate nu a știut unde va pleca în luna de miere. William a păstrat secretă destinația. Perechea ar fi petrecut două săptămâni într-o vilă localizată pe insulele Seychelles.
  • Înaintea nunții lui Meghan Markle și a Prințului Harry, Kate, la vremea căsătoriei cu William în vârstă de 29 de ani, era cea mai în vârstă mireasă din istoria familiei regale britanice.

Kate și William au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (3 ani). Louis a împlinit 3 ani pe 23 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării lui, Ducii de Cambridge au publicat o fotografie recentă cu acesta pe contul lor de Instagram oficial, Kensington Royal.

Aniversarea lui Louis a venit la mai puțin de o săptămână de la înmormântarea străbunicului său, Prințul Philip. Ducele de Edinburgh s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. A fost înmormântat pe 17 aprilie. În aceeași lună, dar pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter