Prima iubire a lui Kate Middleton. Bărbatul de care a fost îndrăgostită Ducesa de Cambridge în copilărie e acum un actor celebru

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2019, 14:20
Kate Middleton (37 ani), actuala Ducesă de Cambridge și soția Prințului William (37 ani), este una dintre cele mai apreciate figuri feminine din monarhia britanică, la această oră. Mamă a trei copii - Prințul Louis (1 an), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul George (6 ani) - ea are o familie fericită și reușește să se țină departe de scandalurile de orice fel. 

Recent însă, presa internațională a scos la iveală un detaliu mai puțin știut despre Ducesa de Cambridge, mai exact identitatea primului bărbat pe care aceasta l-a iubit, în copilărie, și care i-a frânt inima. Acum, misteriosul bărbat, care a reușit să țină la rândul său ascunsă această idilă din copilărie, a ajuns celebru la rândul său, ca actor într-un cunoscut serial. Vezi despre cine e vorba!

Prima iubire a lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

Pe când era în școala generală, Kate Middleton s-a îndrăgostit de un coleg de clasă, pe numele său Andrew de Perlaky. Acesta a devenit între timp un actor celebru, a jucat în serialul de succes Downton Abbey și și-a schimbat numele în Andrew Alexander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) on

Conform unei biografe celebre, citată de publicația britanică Express, „Kate și Andrew au jucat împreună într-o piesă de teatru la școală, iar Kate s-a îndrăgostit de el – avea ochii albaștri, părul blond și o voce angelică. Era cel mai frumos băiat din anul lor și ajunseseră să se cunoască foarte bine pentru că mergeau împreună și la cor. Însă, din păcate pentru Kate, Andrew era îndrăgostit deja de altă fată, de prietena lui Kate, Fiona”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) on

Andrew Alexander în serialul Downton Abbey

Ani mai târziu, Andrew Alexander a ținut să precizeze că știa de faptul că Kate era îndrăgostită de el. „Era amuzant, știam, îmi spusese cineva, așa cum se întâmplă de obicei la școală. Chiar dacă mă plăcea, Catherine nu mi-a spus asta niciodată, nu a avut curaj. Una dintre prietenele ei, Fiona, era iubita mea atunci. Ea avea o personalitate mai deschisă… dar oricum era vorba de o relație inocentă, la vremea aceea relațiile puteau dura doar câteva zile”, a mărturisit actorul, conform aceleiași surse.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter