Kate Middleton a intrat în concediu de maternitate. Ducesa își va relua obligațiile în toamnă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 iunie 2018, 16:43
Kate Middleton nu va mai apărea la niciun eveniment al Casei Regale britanice timp de șase luni, ea intrând în concediu de maternitate până în luna octombrie.

Ducesa de Cambridge nu va mai fi văzută la evenimente oficiale, însă va participa la evenimente familiale, cum a fost nunta prințului Harry cu Meghan Markle și aniversarea reginei Elisabeta a II-a.

Kate își va relua îndatoririle regale după ce se va întoarce din concediu de maternitate, probabil în toamnă”, a afirmat Richard Fitzwilliams, un expert regal pentru Daily Express.

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre fostul Principe Nicolae

Este o tradiție pentru mamele din familia regală să-și ia o pauză de șase luni de la îndatoririle regale. Nunta regală nu se pune la socoteală pentru că a fost un eveniment de familie. Dacă vrea, ea poate să dispară din atenția publicului până în octombrie”, a precizat biograful regal Duncan Larcombe.

Cât timp Kate se va ocupa de creșterea prințului Louis, prințul William va prelua toate îndatoririle regale și va pleca singur într-un turneu în lunile următoare. Astfel, el va merge neînsoțit într-o vizită de cinci zile în Israel, Iordania și teritoriile ocupate palestiniene în această lună.

Totuși, ducesa de Cambridge va putea fi văzută la botezul fiului ei, ce va avea loc în curând.

Soția prințului William a născut, pe 23 aprilie, al treilea copil al cuplului regal. Prințul Louis Arthur Charles este al cincilea în linia de succesiune la tron, după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, William, fratele lui, George și sora sa, prințesa Charlotte.

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton prințesei Charlotte când au apărut la balcon, de Ziua Reginei

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter