Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 22 martie 2021, 11:27

Duminică, 7 martie 2021, Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (37 de ani) i-au oferit celebrei Oprah Winfrey (67 de ani) un interviu în care au vorbit despre tot ceea ce i-a determinat să se separe de familia regală a Marii Britanii.

Cu un an în urmă, mai precis pe 7 ianuarie 2020, perechea își anunța retragerea. Un timp, cuplul și fiul lor, Archie Harrison (1 an și 10 luni), au locuit pe Insula Vancouver, Canada, în cele din urmă mutându-se în Santa Barbara, Los Angeles, SUA.

În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În timpul interviului, Meghan a dezvăluit și sexul bebelușului. Printre altele, Ducesa de Sussex a vorbit despre un incident petrecut între ea și Kate Middleton (38 de ani), soția Prințului William (38 de ani), fratele Prințului Harry.

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Deși în presă circulau zvonuri potrivit cărora Kate ar fi plâns din cauza lui Meghan, povestea a fost, de fapt, invers. „Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea – da, subiectul era corect – avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Kate și-a cerut iertare cu întârziere

„Era supărată din cauza a ceva, dar ea deținea respectivul lucru, și și-a cerut iertare”, a continuat Meghan. „Mi-a oferit flori și un bilet în care și-a cerut iertare. A făcut ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva, corect, mi-aș fi asumat. A fost șocant că știrea a apărut la câte, 6, 7 luni de la nunta noastră?”

Tot Meghan i-a mai mărturisit lui Oprah că Ducesa de Cambridge este „o persoană bună”, iar că presa britanică vrea doar să găsească un erou și un personaj negativ. „Cred că majoritatea a ceea ce am văzut are legătură cu polaritatea. Dacă mă iubești pe mine, nu trebuie să o urăști pe ea, iar dacă o iubești pe ea, nu trebuie să mă urăști pe mine.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Actorul Jake Lloyd din Star Wars împlinește 32 de ani. Este internat la psihiatrie din anul 2015

Cum se simte actorul Mel Gibson după internarea în spital din cauza COVID-19

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter