Karmen, fiica lui Adrian Minune, noua INNA?

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Marți, 12 septembrie 2017, 13:07
Karmen, fiica lui Adrian Minune, a lansat o nouă piesă, intitulată „Shake It“, iar vocea și sound-ul acesteia amintesc de INNA, cea mai de succes cântăreață româncă. Și chiar și noul look al lui Karmen aduce cu INNA, cu același păr lung, drept, brunet, aproximativ aceleași haine și atitudine.

Iar piesa lui Karmen, „Shake It“, a fost compusă, printre alții, chiar de compozitorii INNEI, Marco&Seba, cei care au mai semnat piese pentru artiști internaționali precum Akon, și au compus și piese de pe coloana Fifty Shades Darker.

Karmen

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) s-a lansat în urmă cu câțiva ani cu single-ul „Domino“. A studiat la Colegiului de Arte Dinu Lipatti, e pasionată de muzică, actorie și dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte ca artist și pe partea de compoziție muzicală.

Karmen Karmen 

inna karmenINNA (Foto: Instagram innaofficial) 

Videoclipul piesei „Shake It“ a fost filmat one shot de către Bogdan Daragiu, cel care a regizat și filmat și videoclipurile anterioare ale artistei, precum “You Got It”, „Minte-mă”, „Viciul meu”.

Piesa a fost compusă de Vlad Lucan, Marco&Seba, Annalise Morelli, Alina Smith, iar versurile sunt semnate de Annalise Morelli și Alina Smith.

 

Citește și – Valentin Butnaru: „În orice relație, încrederea este esențială“

Citește și – Raluca Zenga, opt destinații de vacanță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter