Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro s-a vindecat de cancer

De Unica.ro, pe
Jucătoarea de tenis spaniolă Carla Suarez Navarro a anunțat că s-a vindecat de cancer limfatic, după șase luni de chimioterapie. Aceasta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Carla Suarez Navarro, locul 94 în clasamentul WTA, a ieșit victorioasă din lupa cu limfomul Hodgkin. Jucătoarea de tenis a anunțat pe rețelele sociale că a terminat tratamentul împotriva cancerului și este vindecată.

„Azi, în sfârșit, termin tratamentul și pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc din suflet tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere și mi-a dat multă energie. SUNT VINDECATĂ!”, a transmis Carla Suarez Navarro.

„Au fost câteva luni diferite, în care a trebuit să mă confrunt cu o realitate pe care nu o cunoşteam. Fiind disciplinată şi ascultând în permanenţă sfatul medicului, s-au pus bazele pentru a depăşi boala”, a mai spus aceasta, potrivit news.ro.

Citește și: Smiley, despre fetița lui și relația cu Gina: „În multe cupluri e o problemă. Pentru noi, copilul e o minune”

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Lavinia Pîrva va face parte din echipa emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV

Carla Suarez Navarro: Mai puternică decât cancerul

În imaginile publicate, sportiva poartă un tricou pe care este imprimat mesajul:„Stronger than cancer. Mai puternică decât cancerul”.

Jucătoarea de tenis, care a primit diagnosticul de cancer limfatic în august 2020, va trebui să meargă la un control preventiv odată la trei luni. Vestea că suferă de cancer a venit după ce sportiva anunțase în decembrie 2019 că va fi ultimul sezon din cariera ei.

Aceasta dezvăluia în urmă cu câteva luni, atunci când a aflat că este bolnavă, că are șanse mari de vindecare pentru că limfomul a fost detectat timpuriu și are mici dimensiuni.

În cariera sa, Carla Suarez Navarro a câștigat două titluri WTA la simplu, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, și trei la dublu. Cea mai bună clasare a ei în clasamentul WTA a fost în februarie 2016, locul 6.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter