Jessica Sutta din trupa Pussycat Dolls este însărcinată

De Adelina Duinea, pe

Jessica Sutta (38 de ani), membră a trupei Pussycat Dolls, este însărcinată cu primul ei copil. Dansatoarea și soțul ei, Mikey Marquart, au dezvăluit în exclusivitate pentru Entertainment Tonight sexul bebelușului lor.

Jessica și Mikey s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2019 și vor deveni părinți în mai 2021. „Dintotdeauna mi-am dorit să fiu mamă. Jur, sunt foarte emoționantă pentru că pot să o spun într-un final.

Am fost atât de încântați. Este un vis devenit realitate. A fost o călătorie incredibilă. Ce cadou frumos mi-a oferit anul 2020”, a mărturisit Jessica. Perechea va avea un fiu.

Jessica Sutta din trupa Pussycat Dolls este însărcinată

Despre bebeluș, Jessica a mai spus că simte că este un „M.J., dar ar putea fi și un Mikey, un Jesse, un Zion sau poate va ajunge să-și inventeze singur numele când va mai crește”.

„Orice va vrea el. Este viața lui. Eu am doar plăcerea de a-i fi mamă. Am să-l las să-și trăiască viața și să fie exact cine vrea el să fie.” Jessica a mai dezvăluit că i-a fost rău întreg primul trimestru, dar că după încheierea lui a fost numai o bucurie.

„Când simți în tine pe cineva mișcând, acea conexiune, te cuprinde un sentiment copleșitor de iubire și de a proteja. Îți spui ceva de genul: «Oh, Dumnezeule, abia aștept să te cunosc. Să te țin în brațe. Să te sărut. Să te răsfăț»”, a mai spus.

Pentru a face anunțul sarcinii, Jessica a realizat o coregrafie burlesque. Alături de videoclipul postat pe Instagram, Jessica a vorbit despre revenirea în concerte după nașterea fiului ei. „Aceasta este o perioadă atât de grozavă din viața mea și sunt foarte bucuroasă să o împărtășesc cu voi. (…)

Concertele noastre vor continua odată ce pandemia va fi sub control, sperăm vara sau toamna aceasta. Plănuiesc să revin 100%, dar, dacă dintr-un motiv sau altul nu voi putea, fetele vor merge mai departe fără mine până mă voi putea alătura lor.”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Actrița Morena Baccarin a născut! Prima fotografie cu fiul ei Arthur

Meghan Markle, dată de gol de limbajul corpului în interviul cu Oprah

De ce nu se căsătoresc Miki de la K-pital și iubitul ei? Formează un cuplu de 18 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter